Disclaimer

De informatie op OverlijdensrisicoverzekeringExpert.nl is met de uiterste zorg samengesteld. Daarbij zal getracht worden om alle getoonde informatie regelmatig aan te passen, overeenkomstig aan de ontwikkelingen op het gebied van de verschillende verzekeringen of energie. Verder zal worden getracht, om al de gegevens die wij hebben verzameld, zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Aan de verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden die op OverlijdensrisicoverzekeringExpert.nl gepubliceerd zijn. Wij vergelijken geen verzekeringen of producten. Deze vergelijkingen worden door onze partner(s) gedaan. Daarom kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden met betrekking tot deze vergelijkingen. Ook indien er sprake mag zijn van een storing of onderbreking van de website, wat resulteert in een vertraging van de door uopgevraagde informatie, wordt er geen aansprakelijkheid aanvaard.

Geen advies

Wij zullen nooit een advies geven op het gebeid van verzekeringen en/of de inhoud van deze verzekeringen. De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld uit bronnen van de verzekeringsmaatschappij zelf. Mochten en onverhoopt fouten in de informatie staan kan OverlijdensrisicoverzekeringExpert.nl daar op geen enkele manier voor aansprakelijk worden gesteld.

Vergoedingen

OverlijdensrisicoverzekeringExpert.nl ontvangt een vergoeding per afgesloten verzekering.Deze eenmalige vergoedingen zullen via onze partner lopen en zal nooit direct van de verzekeraar komen. In sommige gevallen krijgen wij geen commissie voor een afgesloten verzekering Deze verzekeringen zullen wel in de resultaten worden opgenomen.

Redactionele inhoud

Wij hebben op onze website een blog (https://www.overlijdensrisicoverzekeringexpert.nl/blog/), welke wordt geschreven door verschillende redacteuren. Wij doen ons best om de informatie zo duidelijk en objectief mogelijk te verwoorden. Het kan echter in enkele gevallen zo zijn dat de mening van de redacteur naar voren komt in een artikel. Wij aanvaarden op geen enkele manier aansprakelijkheid over de juistheid van deze stukken en of uitspraken. Wij schrijven onze stukken zonder invloed van een sponsor of verzekeraar.

Informatie van derden, producten en diensten

Wanneer OverlijdensrisicoverzekeringExpert.nl naar websites van derden doorverwijst, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door OverlijdensrisicoverzekeringExpert.nl worden aanbevolen. OverlijdensrisicoverzekeringExpert.nl geeft enkel informatie over het bestaan van deze producten. OverlijdensrisicoverzekeringExpert.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door OverlijdensrisicoverzekeringExpert.nl niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid

Copyright

De Copyright van de inhoud van deze website berust bij OverlijdensrisicoverzekeringExpert.nl Copyright © 2017-2020. Alle rechten voorbehouden. Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van OverlijdensrisicoverzekeringExpert.nl, materiaal dat zich op de websites bevindt, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.